Αποτελεί μία συχνή απορία των ανθρώπων που επισκέπτονται το Somanous by Anastasia. Τις περισσότερες φορές η αρχή γίνεται με μία προσωπική συνεδρία. Κάτι απόλυτα λογικό μιας και είναι μία μικρότερη επένδυση, τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήματα.

Πολλές φορές όμως παρότι έχουμε στο μυαλό μας ότι ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι κατάλληλο μόνο για κάποιον που θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά στον χώρο της αυτοβελτίωσης και των εναλλακτικών μορφών θεραπείας, δεν είναι πάντα έτσι. Μέσα στα 10 χρόνια που κάνω συνεδρίες και εκπαιδευτικά σεμινάρια στις τεχνικές του ThetaHealing® και Metaphysical Anatomy, καθώς και τα δικά μου Workshops έχω εκπαιδεύσει ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία που μαθαίνουν για διαφορετικούς σκοπούς.

Πότε είναι λοιπόν η δική μου στιγμή να κάνω την αρχή;

Πριν και πρώτα από όλα πιστεύω ότι η κατάλληλη στιγμή είναι όταν το νιώσεις εσύ ο ίδιος, τόσο για μία συνεδρία όσο για ένα σεμινάριο. Όλοι έχουμε τέτοιες στιγμές όπου βλέπουμε μία ειδοποίηση για ένα νέο σεμινάριο, ή μία νέα τεχνική που θέλουμε να δοκιμάσουμε. Ενώ όλες τις προηγούμενες μπορεί να τις προσπερνάμε, εκεί μένουμε λίγο παραπάνω.

Παρότι μπορεί να προσπεράσουμε τη σελίδα εκείνη τη στιγμή, σκεφτόμαστε αυτό που είδαμε για μέρες. Επιπρόσθετα, όλως τυχαίως, συναντάμε την ίδια σελίδα μπροστά μας, ή άλλες παρόμοιες ξανά και ξανά.

Αυτή λοιπόν είναι μία καλή πρώτη ένδειξη να έρθεις να το συζητήσουμε. ?

Πέρα από τη διαίσθησή μας λοιπόν, που δεν κάνει ποτέ λάθος, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που υποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να παρακολουθήσεις το πρώτο σου σεμινάριο στην τεχνική που σου ταιριάζει καλύτερα, είτε θέλεις να γίνεις θεραπευτής είτε όχι.

Κάποιοι από αυτούς είναι:

Θέλεις να γίνεις θεραπευτής

Μιας και είναι ο πιο συνηθισμένος είπα να ξεκινήσω με αυτόν. Αν έχεις νιώσει κι εσύ το κάλεσμα να προσφέρεις στον κόσμο μέσα συνεδρίες και ό,τι άλλο σου ετοιμάζει αυτό το ταξίδι, θα χρειαστείς τα κατάλληλα εργαλεία στη φαρέτρα σου.

Φυσικά, αυτά δεν είναι άλλα από τις τεχνικές που υπάρχουν σε αφθονία εκεί έξω και περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Για εμένα, έως σήμερα, η κατάλληλη τεχνική για να κάνεις την αρχή είναι το ThetaHealing® . Μπορείς να βρεις τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που γίνονται στο Somanous by Anastasia, καθώς και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους εδώ.

Ακόμη κι αν έχεις κάνει την αρχή με κάποιο σεμινάριο, οι περισσότερες τεχνικές έχουν κάποιες παραπάνω απαιτήσεις για να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις στις συνεδρίες σου. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό για την ασφάλεια του κόσμου που θα έρθει σε εσένα για την επίλυση κάποιου ζητήματος. Ο στόχος είναι πάντα να βοηθάμε τους ανθρώπους μέσα από αυτό που κάνουμε με τον ύψιστο και βέλτιστο τρόπο.

Όπως και να το κάνουμε, κάτι τέτοιο απαιτεί πρώτα από όλα προσωπική εργασία και εμπειρία. Αυτό είναι όμως και το ωραίο. Μέσα στα τόσα χρόνια που συνεχίζω να εκπαιδεύομαι διαρκώς και να ανακαλύπτω νέα εργαλεία, απολαμβάνω πάντα τη διαδικασία της μάθησης. Ποτέ δεν είσαι πολύ προχωρημένος για να σταματήσεις να μαθαίνεις.

Έχεις αρχίσει και ανακαλύπτεις μόνος σου όσα θέλεις να επιλύσεις

Αυτό που είναι υπέροχο με τον κόσμο που έρχεται στις προσωπικές συνεδρίες είναι ότι, από ένα σημείο κι έπειτα δυναμώνει τη δική του διαίσθηση σε τέτοιον βαθμό που γνωρίζει από πριν. Σε εκείνη την περίπτωση έχουμε την κατάσταση του:

Αναστασία, ξέρω τι έχω να λύσω, αλλά δεν ξέρω πως.

Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις ένα σεμινάριο που θα σου δείξει το πως. Για την ακρίβεια, θα σου θυμίσει το πως.

Όλοι μας γνωρίζουμε. Αυτό που χρειαζόμαστε πολλές φορές είναι μία τεχνική να μας δείξει τον δρόμο προς τη δική μας αφύπνιση και εξέλιξη.

Θέλεις να αναπτύξεις το επάγγελμά σου, ακόμη κι αν δεν είσαι θεραπευτής

Δε θα ήταν υπέροχο να αναπτύξεις σε τέτοιο βαθμό τη διαίσθησή σου ώστε να είσαι πάντα σε θέση να γνωρίζεις; Να μπορείς να δεις πιο είναι το ιδανικό επόμενο βήμα για την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Αντίστοιχα, σκέψου πόσο πιο δυνατός θα αισθάνεσαι αν ενδυναμώνεις την πίστη σου καθημερινά. Πόσο πιο εύκολη και πλήρη θα κάνεις την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή αν επενδύσεις σε αρετές όπως είναι η υπομονή και η εμπιστοσύνη. Αλλά να τις γνωρίσεις εκ νέου. Όχι μέσα από το πως μας έμαθε η κοινωνία, αλλά μέσα από την ύψιστη αλήθεια και την ανιδιοτελή αγάπη.

Σκέψου μεγάλα ονόματα από όλον τον κόσμο που θαυμάζεις και έχεις ως πρότυπα. Αν αναζητήσεις λίγο καλύτερα, θα παρατηρήσεις ότι βασίζονται τόσο στη διαίσθησή τους, όσο και στην ύψιστη αλήθεια που έχουν ανακαλύψει μέσα τους. Θεωρείς ότι είναι τυχαίο;

Θέλεις να ανακαλύψεις τι άλλο υπάρχει εκεί έξω

Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε με την κοινωνία και τους μεγαλύτερους να μας λένε ότι τα πράγματα στη ζωή έχουν μία συγκεκριμένη μορφή και αλήθεια. Αυτό είναι και τίποτε άλλο.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για να είσαι εδώ σήμερα, κάτι μέσα σου να σου έλεγε από πάντα:

Μα, δε γίνεται, εγώ γνωρίζω ότι υπάρχει και κάτι άλλο, πέρα από αυτό.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, καλωσόρισες! Είσαι στο κατάλληλο μέρος! Όχι, δεν είσαι ο τρελός της υπόθεσης. Απλά έχεις αναπτυγμένες τις διαισθητικές σου ικανότητες κατά έναν βαθμό περισσότερο από τον υπόλοιπο κόσμο. Και αυτό είναι υπέροχο! Γιατί έτσι θα βοηθήσεις και τους γύρω σου να δουν, στον δικό τους κατάλληλο χρόνο φυσικά ότι, ναι, υπάρχει και κάτι άλλο τελικά!

Θα χαρώ λοιπόν πολύ μέσα στο 2020 να κάνεις το επόμενο βήμα. Στο Somanous by Anastasia έχουμε ήδη προετοιμάσει μία ημερομηνία για το βασικό επίπεδο του ThetaHealing®. Μάθε περισσότερα και ίσως είναι η ώρα να κάνεις κι εσύ τη δική σου αρχή! ?

Καλή και Ευτυχισμένη Εξέλιξη.

Καρδιά με Καρδιά,

Αναστασία